A mi online munkaruházati boltunk

Az iparimunkavedelem.hu online munkaruházati bolt évek óta jelen van az internetes munkavédelmi piacon. Korábban Győrben üzlethelyiséggel is rendelkeztünk, így a győriek és a környéken élők számára ismerős lehet a sárga-fekete iparimunkavedelem.hu felirat, amely az üzletünkön és autóinkon is látható volt.

Több ezer teljesített rendeléssel a hátunk mögött számtalan dolgozóval, céges vásárlóval találkoztunk már, így kellő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy mindenki megkapja a neki megfelelő munkaruházatot, lábbelit vagy védőeszközt.

Minden, ami a munkához kell

A munkaruházati boltok legtöbbjében nem csak munkaruhát, hanem a munkához tartozó munkavédelmi lábbelit valamint egyéni védőeszközöket is lehet vásárolni. Nálunk megtalálható a megfelelő munkaruha, lábbeli és védőeszköz a legtöbb munkához, így a dolgozót teljesen fel lehet szerelni anélkül, hogy kimozdulnánk a szobából, irodából. Ami viszont ehhez szükséges, hogy a ruha/lábbeli/eszköz használójának a megfelelő paramétereit pontosan tudjuk - ennek ismeretében lehet csak kiválasztani a megfelelő eszközt. 

Bátran rendeljünk az internetes munkaruházati boltokból

Az interneten keresztül vásárolni ma már nem az ördögtől való dolog. A munkaruházat és munkavédelmi termékek esetén sincs ez másképp. Az online munkaruházati boltok többsége megbízható (persze vásárlás előtt ellenőrizzük a boltot) és igyekszik legalább a legszükségesebb tájékoztatást megadni a termékekről. A vásárló számára így szinte minden elő van készítve a vásárláshoz. 

Ha először egy kicsit nehézkesen is menne a vásárlás, akkor biztosíthatjuk, hogy kollégáink segítenek a helyes mederben tartani a dolgokat, amíg a csomagot kézhez veszi a vásárló. Ezek után a következő vásárlás gond nélkül fog menni!