Miért érdemes munkaruha feliratozást is rendelni?

Miért is fizessünk többet egy pólóért, munkaruháért csak azért mert rákerül a cégünk neve és/vagy logója? Tény, hogy nem ettől lesz függőleges a fal, vagy normálisan bekötve a villany és nem ettől lesz a dolgozó a hetedik munkaóra után is friss.

Az egyedi céges munkaruha feliratozásnak mégis van pozitív hozománya, amelyek miatt érdemes megfontolni. Az alább felsorolt érvek többé-kevésbé összefüggenek, nem lehet szétválasztani őket.

Nem baj, ha azt mondják Önökre: "Összeszedett, profi csapat!"?

Egy jól megválasztott munkaruha a megfelelően kivitelezett felirattal minőséget sugároz. A munkaruha kiválasztásánál a védelmi szempontokon túl a színeket, fazont és a szabást is éredemes figyelembe venni, így a dolgozók sokkal rendezettebbeknek, összeszedettebbeknek tűnnek és pozitív benyomást keltenek. A cégnév és céglogó megjelenítése pedig megnevezi a csapatot, vállalja a nevét, ez magabiztosságot sugall.

Mutassuk meg mivel foglalkozunk!

Azokon a munkaterületeken, ahol egyszerre több cég is dolgozik könnyebben azonosíthatók az egyes munkavállalók. Ha megfelelő a szöveg vagy kép, akkor már messziről látható, hogy az adott dolgozónak mi a munkája: vízszerelő, villanyszerelő, asztalos stb. Ez hasznos lehet kis cégeknek is, akik napközben többször utaznak, így reklámozzák a céget. 

Használjuk a cég arculatát, reklámozzuk magunkat!

Ha a vállalkozás rendelkezik legalább egy logóval (a céges arculat többi eleméről nem is beszélve), akkor ennek megjelenítése nem csak a cégtáblán és pl. a céges papíron javasolt. Érdemes kihasználni szinte az összes megjelenési lehetőséget:

  • céges autó, teherautó matricázás,
  • matrica vagy szita a szerszámos ládákra,
  • molinó, takaró elemek, kordonok,
  • munkaruhák, 
  • stb. 

A lehetőségek száma szinte végtelen, de azért itt sem szabad túlzásba esni.

Ha nem csak szövegként szeretné feltüntetni a cégnevét, hanem profi céges arculatot szeretne, akkor partnerünk kedvező áron megtervezi Önnek. Részletek itt >>>

 

Nálunk rendelhet munkaruha feliratozást. Partnerünk, az EuronormPrint nagy tapasztalattal és profi eszköztárral rendelkezik a munkaruhák feliratozása terén. A mennyiség sem akadály: egy darabtól a sok száz darabig bármennyit el tud készíteni és még az árak sem vészesek. 

A rendelés részleteiről itt tájékozódhat:

Hogyan lehet munkaruha feliratozást rendelni?