Coverguard - megújulás a munkaruha és munkavédelmi cipő piacon

A Coverguard munkavédelmi termékeket gyártócég, amely az 1930-as években kezdte meg működését. Célja, hogy kényelmes, megbízható és esztétikus védőeszközöket készítsen és ezeket versenyképes áron juttassa el a felhasználókhoz. Ennek érdekében a partnereivel közösen minőségi alapanyagok használnak, folyamatosan fejlesztik és minősíttetik a védőeszközöket. A Coverguard gyártó számára fontos a bolygó erőforrásaira gyakorolt ​​hatásának csökkentése és az etikus magatartás fejlesztése is.

"Egy márka mind felett..."

A folyamatos fejlesztés során eljött annak az ideje is, hogy a kisebb márkanév alatt forgalmazott termékeket egyre inkább a "Coverguard" márkanév alatt egyesítsék.

Coverguard munkavédelem

Ez a folyamat lassan megy végbe. Egyes régi, megszokott termékek kivezetésre kerülnek, de helyettük új, frissen fejlesztett termékek kerülnek. Ha nem találna valamit, akkor ne csüggedjen: a munkájához megfelelő terméket biztosan megtalálja a webáruházunkban.

Új és megújult Coverguard munkaruhák

Nem csak egy egyszerű átnevezés történik, hanem jelentős változások és fejlesztések is történnek a termékeken. Ez jelentősen érinti a nálunk is kapható munkavédelmi ruházatot és munkavédelmi lábbeliket is.

Folyamatosan érkeznek az új típusú munkaruhák és a régi közkedvelt típusok (pl. Navy, Paddock) is frissítve lettek. Ezen új ruhák nem csak dizájnjukat tekintve változtak, hanem ergonómiai szempontból is javultak, kényelmesebb munka közben is viselni őket és tartósabbak is.

Tovább az összes Coverguard munkaruhához

Új Coverguard munkavédelmi cipők és bakancsok

A munkavédelmi lábbelik egyes típusainál is történ ráncfelvarrás. Így lett pl. a Coverguard Athos bakancsból Coverguard Agathe bakancs, amely tulajdonságait tekintve az Athos fiatalabb változata.

A lábbelik területén sokkal izgalmasabb esemény, hogy a Coverguard kínálatában is egyre több sportos munkavédelmi cipő és bakancs jelenik meg. Ezek egyik fő jellemzője, hogy szakítanak a klasszikus műbőrös-gumitalpas megjelenéssel olyannyira, hogy egy-egy új típusról kifejezetten nehéz elhinni, hogy munkára készült.

Ha esetleg bárkinek kétsége lenne a ezekkel a sportos megjelenésű cipőkkel, bakancsokkal szemben, nyugodtan átnézheti a leírásukat és saját szeméve megbizonyosodhat arról, hogy védelemben nem maradnak el a régi (csúnya) társaiktól.

Tovább az összes Coverguard munkavédelmi cipőhöz

 

Raktáron
Kedvencekhez
18 040 Ft (14 205 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kedvencekhez
Mikan pulóver
10 578 Ft (8 329 Ft + ÁFA)
Raktáron
Több színben
Kedvencekhez
Barva mellény
10 032 Ft (7 899 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kedvencekhez
11 351 Ft (8 938 Ft + ÁFA)
Raktáron
Több színben
Kedvencekhez
Myoga pulóver
4 503 Ft (3 546 Ft + ÁFA)